Uncategorized

Instruirea Pentru Vasele De Sânge

Instruirea Pentru Vasele De Sânge

Cum de a restabili navele? Acasă, tonul vascular poate fi menținut prin antrenament special, care trebuie repetat în mod regulat pentru a obține rezultatele dorite. În absența unor boli periculoase ale sistemului cardiovascular, este permis în mod independent să efectueze astfel de acțiuni:

Contrast Duș
Contrast douche este o gimnastică excelentă care îmbunătățește tonul arterelor și vaselor de sânge. Datorită alternării temperaturilor, se produce expansiunea și contracția consecutivă a capilarelor, vaselor întregului corp.

Pentru a evita schimbările bruște de presiune, se recomandă să beți apă caldă înainte de procedură. Este necesar să se înceapă treptat fără să se grăbească. Mai întâi utilizați apă caldă, apoi frig. Ideal pentru a ține 5 sesiuni, 2 cu apă caldă și 3 cu rece.

La sfârșitul sufletului contrastant, corpul ar trebui să fie frecat cu un prosop moale. Se recomandă repetarea exercițiilor de temperatură cel puțin o dată pe zi, timpul optim fiind dimineața și seara.

Băi Termice
Băile cu terebentină sunt o metodă fiabilă și dovedită pentru restaurarea vaselor, oferindu-le elasticitate și rezistență. Datorită acestei proceduri, circulația sanguină este normalizată, ceea ce are un efect pozitiv asupra sănătății în prezența bolilor sistemului vascular.

Principalul ingredient turpentin este uleiul de terebentină. Ajută la tratarea vaselor de sânge, îmbunătățește fluxul sanguin și este determinată de creșterea numărului de nave.

Dacă luați în mod regulat băi de terebentină, vă puteți proteja de dezvoltarea patologiilor periculoase ale inimii – atac de cord, accident vascular cerebral, normalizarea activității muschiului cardiac și îmbunătățirea ritmului contracțiilor cardiace.

Turpentina poate fi achiziționată de la orice instituție farmaceutică, utilizată strict conform instrucțiunilor. La efectuarea unei proceduri medicale, temperatura apei ar trebui să fie de cel mult 37 de grade. Dacă se răcește, apa caldă se adaugă puțin câte puțin.

Se recomandă începerea băii de la 5 minute, treptat, creșterea duratei cu 3 minute în fiecare zi. În general, durata nu trebuie să depășească 30 de minute.

Share this post

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.